Axelcafé

Axelcafé 26 juni 2017
Inmiddels is een Axelcafé georganiseerd in samenwerking met de Werkgroep Promotie Axel in Museum het Warenhuis. De avond stond in het teken van samenwerking en verbinding, samen voor Axel! De volgende thema’s zijn besproken: Samenwerking ondernemers, Gastvrij Axel, Sport & Natuur, Zorg/Welzijn & Recreatie, Kunst & Cultuur, Samen voor Axel. De verschillende thema’s zijn in groepen besproken. Per groep zijn de kansen voor Axel vastgelegd. Onder andere een digitaal platform en mogelijkheden voor verblijfsrecreatie zijn genoemd. Deze bijeenkomst is goed verlopen, positief ontvangen door de deelnemers én er werd om een vervolgbijeenkomst gevraagd!

Axelcafé 2 oktober 2017
Het 2e Axelcafé heeft plaatsgevonden in het Gdynia Oorlogsmuseum, wederom in samenwerking met de Werkgroep Promotie Axel. De deelnemers van het voorgaande Axelscafé zijn gevraagd naar hun eigen intiatieven. 3 initiatiefnemers hebben een pitch gehouden over hun idee: Theetuinen samenwerking (Sylvia Vonk, Theetuin de Mol), Samen sterker (Piet de Blaeij, Museum het Warenhuis) en Axel Digitaal (Rudi Crombeen). De deelnemers hebben zich in 3 groepen over deze onderwerpen verdeeld en zijn samen in gesprek gegaan om het initiatief te ondersteunen en verder uit te werken. Met de uitkomsten hiervan kunnen de initiatiefnemers, eventueel samen met anderen, aan de slag om hun idee verder vorm te geven.

Heeft u een goed idee wat u graag zou willen ontwikkelen? Bent u op zoek naar een partner om uw arrangement of initiatief verder uit te werken? Kom dan ook naar het (Terneuzen)café!

Heeft u ideeën of wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met de gemeente Terneuzen via e-mail b.tolboom@terneuzen.nl.