Bedrijfsgronden en -panden te koop

Op zoek naar bedrijfshuisvesting? Plannen voor uitbreiding of voor het starten van een nieuw bedrijf? In de gemeente Terneuzen is ruimte beschikbaar en u bent van harte welkom! Onze bedrijfscontactfunctionaris helpt u graag verder bij het vinden van de juiste locatie voor uw bedrijf.

Bedrijventerrein Terneuzen Zuid (Koegorsstraat)

In het gebied Koegorspolder, waar het bedrijventerrein Terneuzen Zuid zich bevindt, hebben al een aantal ontwikkelingen plaatsgevonden en wordt momenteel ook gebouwd. Het leisure center met Skidome is hier gevestigd als mede het trainingscenter van Bio Base Europe. Daarnaast zijn er al een aantal bedrijven gevestigd en een locatie van de gemeente waar tevens de brandweer en de ambulancedienst gehuisvest zijn. Ook vindt u op het bedrijventerrein het milieupark van de Zeeuwse Reinigingsdienst. Voor meer informatie over de beschikbare gronden kunt u zich wenden tot de bedrijfscontactfunctionaris van de gemeente Terneuzen of op de pagina van bedrijventerrein Terneuzen Zuid.

Handelspoort Zuid (Terneuzen)

Het bedrijventerrein Handelspoort Zuid ligt op 30 tot 45 minuten van belangrijke Vlaamse steden zoals Gent, Brugge en Antwerpen met respectievelijk 224.000, 117.000 en 445.000 inwoners en heeft optimale verbindingen richting België, de Zeeuwse eilanden, Brabant en de Randstad. Een betaalbare locatie grenzend aan de belangrijkste interregionale verbindingsweg N62, de verbinding op het tunneltracé (Sluiskiltunnel / Westerscheldetunnel). Voor meer informatie over de beschikbare gronden kunt u zich wenden tot de bedrijfscontactfunctionaris van de gemeente Terneuzen of op de pagina van bedrijventerrein Handelspoort Zuid.

Zoek uw kantoor en/of bedrijfsruimte

Ga naar de website van Funda in Business of RealNext.