Maintenance Value Park Terneuzen

Het Maintenance Valuepark Terneuzen wordt gerealiseerd tussen het sluizencomplex en de Westerscheldetunnel, vlakbij Terneuzen. Deze locatie ligt centraal in de regio en is goed bereikbaar via weg, spoor en water. Het Maintenance Valuepark ligt straks midden tussen haar afnemers: de procesindustrie in het Zeeuwse havengebied, maar ook Vlaanderen en West-Brabant liggen op korte en filevrije afstand.

Het Maintenance Valuepark richt zich op het ontwikkelen, ontsluiten en verspreiden van kennis en services gericht op de onderhoudsfunctie in de procesindustrie. Het Maintenance Valuepark bestaat uit het Kennis- en Innovatie Centrum (KI<), de Leer- WerkOmgeving (LWO) en een bedrijventerrein.

Op dit moment werkt een dertigtal bedrijven en instellingen samen aan de realisatie van de doelstellingen. Het Kennis- en Innovatiecentrum vormt het kloppende hart van een snel uitdijend netwerk met vertakkingen naar de belangrijkste kenniscentra voor de branche.

De ambitie is om binnen enkele jaren herkend te worden als dé locatie voor onderhoud op wereldklasse niveau in de procesindustrie. Bedrijven krijgen diverse keuzemogelijkheden om naar draagkracht en gewenste intensiteit van deelname te participeren in het Maintenance Valuepark.

Als u interesse heeft om u te vestigen op het bedrijventerrein van het Maintenance Valuepark, dan kunt u contact opnemen met programmadirecteur Rob Rutjens, Postbus 132 4530 AC Terneuzen. Of via het contactformulier op de website www. maintenancevaluepark.com.