Welkom in Zeeuws-Vlaanderen!

Zeeuws-Vlaanderen, een regio die haar karakter dankt aan contrasten en grenzen. En juist daardoor het ‘land’ van de onbegrensde mogelijkheden is. Alles hier ligt letterlijk en figuurlijk op de grens, waardoor veel invloeden en tegenstellingen in Zeeuws-Vlaanderen samenkomen. Bourgondische invloeden uit Vlaanderen en culinaire invloeden uit Zeeland. De grens tussen water en land. De tegenstelling tussen de dynamiek in het havengebied en de rust en ruimte van het platteland. Zeeuws-Vlaanderen is onbegrensd: in wonen, werken en beleving.

Meer informatie over de onbegrensde mogelijkheden die Zeeuws-Vlaanderen u te bieden heeft: http://www.onbegrensdzeeuwsvlaanderen.nl/

Waarom wonen in Zeeuws-Vlaanderen?

Wij geven u 5 goede redenen: http://www.zeeuws-vlaanderen.be/5-redenen

Verhuizen naar Zeeuws-Vlaanderen?

Wie kiest voor wonen in Zeeuws-Vlaanderen hoeft geen compromissen te maken. U geniet van ruim én rustig wonen met een hoog veiligheidsgevoel en dat voor een prikje. In Zeeuws-Vlaanderen kost een doorsnee-woning 169.000 euro.

Zeeuws-Vlaanderen is lekker dichtbij. Op een halfuur staat u in Brugge, Gent of Antwerpen. Bovendien is het vlot bereikbaar. Zeg vaarwel aan de ellenlange files!

Meer informatie over wonen in Zeeuws-Vlaanderen: http://www.zeeuws-vlaanderen.be/

Uw nieuwe toekomst

Uwnieuwetoekomst is een initiatief van de Zeeuws-Vlaamse gemeenten (Hulst, Sluis en Terneuzen), het bedrijfsleven en instellingen in Zeeuws-Vlaanderen. Gezamenlijk proberen deze partijen de regio op de kaart te zetten. De organisatie is onder andere ieder jaar aanwezig op de emigratiebeurs in Houten, om daar te laten zien dat een nieuwe toekomst ook in eigen land kan, in Zeeuws-Vlaanderen. In onze missie en activiteiten vindt u alles wat we als Uwnieuwetoekomst ondernemen om te werken aan een goed en passend Zeeuws-Vlaams imago.

Meer informatie: http://www.uwnieuwetoekomst.nl/