TE HUUR - Korte Kerkstraat 24, TerneuzenOp aanvraag

Omschrijving

In de voormalige basisschool 'De Piramide' in de binnenstad van Terneuzen verhuren wij enkele klaslokalen. Het pand is gelegen in het hart van de binnenstad van Terneuzen. Op dit moment zijn alle ruimten verhuurd.

De activiteiten moeten passen binnen de huidige bestemming van het gebouw:
'Educatieve, sociaal-medische, sociaal-culturele en levensbeschouwelijke voorzieningen, voorzieningen ten behoeve van sport en sportieve recreatie en voorzieningen ten behoeve van openbare dienstverlening, buitenschoolse opvang, kinderdagopvang/-verblijven, peuterspeelzalen een bejaardencentrum en woonzorgcomplex hierbij inbegrepen, alsook ondergeschikte detailhandel en horeca ten dienste van deze voorzieningen.'

Kenmerken

Op de kaart

Streetview

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u via de knop 'reageer direct' hieronder contact met ons opnemen. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 14-0115. De contactpersoon van de afdeling Omgeving en Economie is de heer De Bruijn.

Neem contact op over TE HUUR - Korte Kerkstraat 24

Indien u vragen heeft over dit object / perceel, neem dan gerust even contact met ons op. Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw aanvraag.


TE HUUR - Korte Kerkstraat 24

Welke kleur heeft onderstaande verstuur-knop?